Mladší žáci dopoledne vyhrály vysoko nad Hodkovicemi 8:3 
 

Náš B tým porazil tým Tanvaldu na jeho půdě 3:1

(L. Kedroň, Frýba, Suchý)
 

A velmi důležité utkání odehrál odpoledne také Smržovský A tým, který dokázal po prohraném poločase 0:1 otočit cele utkání na svou stranu a zvítězit 3:1

po brankách: Štěpánka, A. Brože a Jelínka

Smržovka A vs Rovensko
3:1 (0:1)

Na smržovku přijel ambiciozní team z Rovenska a na fotbale to bylo znát,od začátku domácí chtěli hosty zatlačit a vstřelit branku,jenže hosté byli rychlejší a důraznější,s čímž měli domácí v první půli veliké problémy.Šance byly na obou stranách, ale hosté byli překvapivě fotbalovější a vypracovali si několik slibných šancí které neproměňovaly,domácí spoléhali jen na brejky,když už si domácí mysleli na poločas tak hosté udeřily po chybě domácí obrany.Do druhého poločasu domácí vlétli a hosty zatlačily na jejich polovinu a vytvořily si několik velikých šancí na vyrovnání,ale vyrovnání přišlo v 71.min kdy domácí hráč Štěpánek proměnil po chybě hostu svoje sólo. Po vyrovnání se oba týmy tlačily dopředu a chtěli vyhrát.Hrál se fotbal nahoru dolu,a taky přišlo rozuzlení,kdy v 80.min domácí kopali penaltu,kterou Brož.A proměnil a domácí šli do vedení,ale za 3.min se kopala penalta i na druhé straně,kterou ale brankář Macek hostujícímu hráči chytil,a tím bylo o zápase rozhodnuto , ještě v 88.min domácí svojí třetí brankou potvrdily vítězství a daleko lepší výkon ve druhé půli.

Smržovka: Macek-Beránek, L. Brož, Patočka, Sucharda, Vokuš, Skála (46' Klaus), A. Brož, Frydrych, Jelínek (89' Mička), Štěpánek

Rovensko: Koubus-Rympler, Kněbort, Vítek, Pařízek, D. Malý, L. Malý, Mencl, Valentin, Vávra (75' Pařík), Koudelka

ŽK: Štěpánek, Frydrych - Kněbort, Vítek 
Rozhodčí: Vacek, Jirák, Blaschke
Počet diváku: 160

 

Smržovka B - Josefův Důl 2:3 (1:2)

První jarní utkání okresního přeboru III. třídy přilákalo za slunečného počasí na hřiště ve Smržovce přes šedesát diváků. V prvním poločase byli aktivnější domácí, ale nedařilo se jim překonávat kompaktní domácí obranu a ani brankáře. Až ve 28. minutě domácí vsítili po tlaku první branku.

Ale ještě v závěru poločasu se hostům podařilo skóre otočit, když obě branky vstřelili po rychlých brejcích.

Do druhého poločasu nastoupili domácí náporem, ale i tak nevyrovnali. A opět obdrželi branku z brejku. Dál se ale fotbalisté Smržovky stále snažili něco ještě s výsledkem udělat. Tlačili se do zakončení, ovšem hosté dobře bránili a podnikali rychlé brejky.

Ty ovšem dobře zneškodňoval domácí brankář. V 75. minutě Smržovka snížila na rozdíl jedné branky. Ale hosté z Josefova Dolu si závěr zápasu pohlídali a odvezli si cenné tři body domů.

Za Smržovku: Picka, Štěpař (75. Hollas), Suchý, Pipek (76. Kedroň), Mička (39. Novák), Frýba (40.Jelínek), Štěpánek, Červenka, Picka, Augsten, Kedroň (Patrman)

Za Josefův Důl: Zvěřina, Procházka (60. Mladonický), Volek, Kubát, Viňák, Čapek, Bělohradský, Čarný, Pávek (40. Metlička), Karakvi (46. Efenberk), Poláček

 

 

Smržovka - Železný Brod B 4 : 2 (1:1)

V neděli odpoledne se sešla pěkná divácká kulisa, která viděla pěkný a zajímavý fotbal z obou stran. Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří hosty přehrávali a tlačili se do zakončení. Aktivní hra jim přinesla v 11. minutě první branku zásluhou Frydrycha. Po obdržené brance hosté přidali a zatlačili domácí k jejich brance a vytvořili si několik velmi slibných šancí, které ale neproměňovali. Vyrovnávací branku vstřelili hosté po půlhodině hry po závaru před domácí brankou.

Do druhého poločasu domácí vlétli jak uragán a během pěti minut vstřelili dvě branky a byli jasně lepší. Po obdržených brankách hosté opět přidali a hnali se za vyrovnáním a dávali Smržovským šanci vyrážet do brejkových situací, leč bez využití. Hostům se přece jen v 67. minutě podařilo snížit z trestného kopu na rozdíl jedné branky, ale chtěli víc. Snažili se o vyrovnání, ale nakonec udeřil sáňkařský reprezentant Lukáš Brož vstřelením čtvrtého gólu po chybě hostujícího brankáře a bylo rozhodnuto. Za zmínku stojí výborný výkon a hattrick nejlepšího hráče utkání Miroslava Frydrycha v utkání.

Branky. 11., 47. a 50. Frydrych, 85. L. Brož - 32. Makala, 67. Podstavek. Rozhodčí: Lupoczynski. Diváků: 180. Smržovka: Macek - Beránek, L. Brož, Sucharda, Vokuš - Skála (67. Mička), Hrabánek (90. Suchý), Klaus, Frydrych - Štěpánek, Patočka. Železný Brod B: Ducháček - Plachý (53. Mařík), Kotlár, Škaloud, Pala - Podstavek, Havlíček, Maryško, Makala - Grabeníček, Šefr (46. Matoušek).